Schilderij bij gelegenheid van een 10 jarig huwelijk

Michaël en Daniëlle zijn 10 jaar getrouwd. Om zijn vrouw te verrassen wil Michaël een schilderij als symbool voor de liefde voor zijn vrouw en zijn gezin. Het verhaal van Michael luidt in het kort: "
"Op 23-03-2007 zijn wij getrouwd. Het bleek dat kinderen krijgen voor ons niet vanzelfsprekend was, na zo'n 3 jaar medische molen raakt mijn vrouw via ivf zwanger. Helaas werd dit een zware zwangerschap met als resultaat dat onze dochter Elin na 29 weken en met een gewicht van 600 gram geboren wordt (21-9-2010) Ze deed het gelijk erg goed maar na verloop van tijd ontstonden er darmproblemen en Elin is door complicaties na een operatie in onze armen overleden op 20-12-2010.
Na deze moeilijke tijd besluiten we om naar Bali te gaan om bij te komen van 3 emotionele maanden. Daar ontmoeten wij een een medicijnvrouw die ons verteld dat wij Elin weer terug zullen zien en dat wij dat gelijk zullen herkennen.
Een paar maanden hierna vertrekt mijn vrouw voor 6 maanden na Amerika om daar te werken. Voor beide een periode waarbij we het verlies op onze eigen manier rustig te kunnen verwerken en verder te gaan met ons leven. Bij terugkomst besluiten we om het nog een keer te proberen via ivf.
Op 04-06-2013 worden uiteindelijk onze kinderen Thijme en Linde geboren in goede gezondheid.
In 2015 bleek opeens mijn vrouw spontaan zwanger te zijn. Het bleek een meisje te zijn met als uitgerekende datum 21-09-2015 (geboortedag Elin) Uiteindelijk wordt Mirthe geboren op 09-09-2015. De eerste blik die Mirthe aan ons gaf was voor ons een herinnering aan wat de medicijnvrouw uit Bali tegen ons had gezegd. We wisten beide gelijk aan welke foto van Elin die blik ons deed denken. Een paar maanden geleden hadden we van Elin en Mirthe een bijna dezelfde foto. Die hebben we boven elkaar gelegd en ook toen bleek het bijna een en dezelfde persoon te zijn."
Michaël wil graag een hart met daarin een aantal persoonlijke documenten verwerkt. Het is iets heel anders geworden: een hele grote letter e met twee puntjes er op in de vorm van kleine hartjes. De symboliek is als volgt: "Het viel me op dat jullie allebei de letter ë in jullie naam hebben. De naam van Elin begint met een e en de namen van Thijme, Linde en Mirthe eindigen allemaal met een e. En dan begint jullie achternaam ook nog eens met een E. Ik heb de e op een achtergrond van lijnen geplaatst. De lijnen ingekleurd en daar jullie namen in geschreven. Dat ziet er dan ook weer heel bijzonder uit. Jullie beide staan in het midden, Elin aan het einde en Thijme, Linde en Mirthe aan het begin van de e, symboliek voor het aardse leven. In de lijnen heb ik de persoonlijke elementen verwerkt zoals, de geboortekaartjes, de trouwbeloofte en jullie trouwkaart heb ik verwerkt in de twee hartjes boven de e."